Saltar al contenido
Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Convocatorias “Soberanía y salud”

24 24+00:00 septiembre 24+00:00 2020 @ 20:00 - 22:00

Ha arribat el moment!!!

https://youtu.be/Y0AVq8i8LZQ
En més de 500 pobles i ciutats espanyoles, es convoquen a reunir-se els més de 10.000 inscrits als grups de Sobirania i Salut que la Dolça Revolució proposa per a fer front a la PLANdèmia.

—Hem recollit més de 100.000 signatures, voluntats i contactes, en la iniciativa de la Dolça Revolució, per una vacunació lliure i de gestió transparent.
—Volem l’autosuficiència en Salut, Alimentació, Educació, Energia, ..
—Tot un exèrcit d’ànimes lliures que no es rendeixen a l’assetjament governamental i mediàtic dels poders foscos, per mitjà de la Plandèmia.
—Per a això, ens convoquem per als dies 24 de Setembre – 8 i 22 d’Octubre, a les 20.00 h. davant dels Ajuntaments o en els espais comunitaris de barri. Tots els inscrits rebreu un mail amb les indicacions per a les convocatòries. La llista d’espais on se celebraran les trobades, els teniu en aquest enllaç: dolcarevolucio.cat/language/es/g-copy-copy-2/
—Per a reconèixer-nos, portarem un foli blanc amb la inscripció «Sobirania i Salut».
—Recuperarem la convivència perduda després de tants anys d’economia fàcil i distanciament social.
—Estem cansats d’anar contra tantes injustícies governamentals i econòmiques que ens apallissen.
—Hem decidit forjar un present i un futur millor, al marge de les estructures de poder corrupte.
—Per a coordinar aquest moviment, utilitzarem canals menys violables, com Telegram https://t.me/soberaniaysalud i un web allotjat en algun servidor segur, fora d’Espanya, que aviat donarem a conèixer. A través d’aquests mitjans independents, compartirem informació útil en camps com Alimentació, Salut, Educació o Energia més lliures, i evitar així el sofriment que volen causar-nos amb la PLANdèmia.
—Els grups locals que es constituiran seran autònoms, sense relació orgànica entre ells, per a evitar la seva dissolució fàcil, per qui vol controlar el ramat humà. I constituirem aquests grups en tots els racons del Planeta.
—Recuperarem lo millor de l’essència humana, generant solidaritat i intercanvi de coneixements, que ens puguin ser útils per a sobreviure en aquesta jungla deshumanitzada que estan dissenyant; ho farem en el lloc més apropiat: el veïnat, on ens coneixem tots, fent així inviable la politització del moviment.
—Compartirem entre nosaltres el que és legal i també lo il·legal, per a fer la vida més agradable.
–El nostre lema és: RESISTIR I CONSTRUIR ALTERNATIVES HUMANITZADES DE VIDA.
—Per a dubtes escriure a soberaniaysalud@dolcarevolucio.cat
—Inscripcions: https://dolcarevolucio.cat/language/es/g/

 

Detalles

Fecha:
24 24+00:00 septiembre 24+00:00 2020
Hora:
20:00 - 22:00
Categoría del Evento:

Local

Barcelona
davant dels Ajuntaments o en els espais comunitaris de barri